Λύσεις

 

Η εταιρεία INFOLAB, καλύπτει όλο το φάσμα εφαρμογών και υπηρεσιών στο χώρο των εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας. και συνεχίζει να αναπτύσσεται, ακολουθώντας τα πρότυπα μιας δυναμικής και ευέλικτης επιχείρησης. Με την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία και τις  συνεργασίες της, η INFOLAB προσαρμόζεται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και ανταποκρίνεται με επιτυχία, προσφέροντας προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα-λύσεις που καλύπτουν τις σύνθετες ανάγκες των επιχειρήσεων και εξασφαλίζουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα στην αγορά.
Οι βασικότερες Λύσεις που προσφέρουμε είναι:
  • Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεδιάσκεψης.
Η εταιρεία μας προσφέρει πλήρη γκάμα από Τερματικά Τηλεδιάσκεψης, Μονάδες Ελέγχου Πολλαπλών Τηλεδιασκέψεων (Multipoint Control Units – MCU), Gateways, Servers, Firewall Traversal, καθώς επίσης και οπτικοακουστικό εξοπλισμό καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες σας για επικοινωνία με ήχο, εικόνα και δεδομένα.
  • Ολοκληρωμένες Διαδραστικές Λύσεις.
Η εταιρεία μας προσφέρει πλήρη γκάμα από Διαδραστικούς Πίνακες (αφής – ηλεκτρομαγνητικούς), Φορητά Διαδραστικά Συστήματα και Διαδραστικούς Βιντεοπροβολείς καθώς επίσης και τον υπόλοιπο εξοπλισμό  (Η/Υ, δικτύωση, Βιντεοπροβολείς, ηχητικά συστήματα).

  • Ολοκληρωμένες Λύσεις Συστημάτων Παρακολούθησης.
Η εταιρεία μας προσφέρει πλήρη γκάμα από κάμερες και ψηφιακά καταγραφικά (Digital Video Recorders DVR / Network Video Recorders NVR), καθώς επίσης και τον υπόλοιπο εξοπλισμό όπως τροφοδοτικά, φακούς, οθόνες, keyboard για dome κάμερες, προσφέροντάς σας την ιδανικότερη λύση για την κάλυψη του χώρου σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
  • Ολοκληρωμένες Λύσεις Duplicators.
Η εταιρεία μας προσφέρει πλήρη γκάμα από CD/DVD/BD Duplicators – Printers – Publishers, USB/SD/CF Duplicators, Εξοπλισμό Συσκευασίας CD/DVD/BD.
Ειδικότερα παρέχει Λύση για σύνδεση με Ιατρικά Μηχανήματα για την αποτύπωση αποτελεσμάτων σε ψηφιακή μορφή.
CD DVD Blu-Ray Medical Publishers